Welkom bij de schermclub voor het hele Waterweggebied

Links

Meer informatie over de prijzen van nieuw materiaal kunt u o.a vinden op de sites van:

Tevens heeft de vereniging regelmatig overtollig materiaal in de aanbieding. Vraag ernaar bij een van de bestuursleden.

Wilt u schermen in de Regio Delft? Schermvereniging Prometheus helpt u graag verder.
Wilt u schermen in de Regio Veldhoven? Schermvereniging Courage helpt u graag verder.
Heeft u een Rotterdampas of bent u van plan er een te schaffen kijk op de website van de Rotterdampas om te zien welke aanbieding trefpunt heeft.
Kan schermen u niet bekoren en zoekt u iets met water? Kijk dan eens op de website van Natsec. Deze Vlaardingse kanovereniging heeft in het kader van een uitwisselingsprogramma de leden van Trefpunt veel plezier bezorgd.
Wilt voor uw bedrijf wat meer dan alleen een schermworkshop? Bezoek dan eens de website van HALO JOBBING en u krijgt antwoord op de volgende vragen: – Hoe organiseer ik dat sportieve uitje of evenement voor ons bedrijf? – Wie geeft dat sportieve, culturele project dat wij willen organiseren, inhoud?
Een uitje met uw afdeling een vriendenclubje vrijgezellenfeestje kijk eens op http://www.condorcity.nl/.